Michał Bukowski o projekcie Toscanizzazione. "Na rynku brakuje jakościowych toskańskich restauracji"

Toscanizzazione Art-Bistro to część holdingu Z ziemi włoskiej do Polski. Z miłości do Toskanii oraz zamiłowania do nowych technologii, powstały już dwa duże projekty Toscanizzazione oraz Motorizzazione.
W ramach projektu Art-Bistro powstanie sieć restauracji w najlepszych i najmodniejszych lokalizacjach w Polsce. Będą to lokale w ścisłej zabudowie miejskiej oraz restauracje biurowe z ekspozycją dla gości z zewnątrz. Serwowana będzie autentyczna kuchnia z Toskanii, bazująca na lokalnych produktach sprowadzanych do Polskię. W restauracji oprócz działalności gastronomicznej będą sprzedawane usługi oraz produkty holdingu Z ziemi włoskiej do Polski - wyjazdy do stokenizowanej winnicy w powiecie Capannoli Comune, a także ikony włoskiej motoryzacji, takie jak motocykle Vespa.
Z Michałem Bukowskim - CEO Art-Bistro Toscanizzazione - rozmawiamy o tokenizacji oraz planach związanych z projektem.